Vogel rechts

Donateurs

sjut-324x400Het spreekt voor zich dat het in stand houden van een museum geld kost. Nu zit de ‘Stichting It Kokelhûs fan Jan en Sjut’ nog niet op zwart zaad, maar we moeten op de kleintjes blijven letten. De Stichting doet zijn best om veel mensen naar het museum te halen, maar alleen bezoekers kunnen een museum niet overeind houden.Daarom heeft de ‘Stichting It Kokelhûs fan Jan en Sjut’ de inwoners van Earnewâld en de bedrijven in Earnewâld gevraagd om het museum te steunen door donateur te worden. Gelukkig hebben veel mensen gehoor gegeven aan de oproep tot steun. Daar is de ‘Stichting It Kokelhûs fan Jan en Sjut’ erg blij mee, maar er kunnen altijd nog wel een paar donateurs bij! Wilt u het museum ook steunen, dan heel graag. Hoeveel de steun bedraagt bepaalt u zelf, maar een bedrag van € 10 of meer zou heel mooi zijn.

Donateur worden is erg eenvoudig. Even een mailtje naar de ‘Stichting It Kokelhûs fan Jan en Sjut’ (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en u krijgt de papieren toegestuurd om u als donateur in te schrijven.
Natuurlijk mag u ook een briefje sturen naar Sofie Kleinhuis,Tsjerkepaed 7, 9264 TG Earnewâld, voorzitter van de ‘Stichting It Kokelhûs fan Jan en Sjut’.
Als donateur mag u altijd gratis het museum binnen.

Zo houden we samen de wens uit het testament van Sjut overeind en wie zou dat niet willen? Hoe was die wens ook al weer?
"Het is haar wil en begeerte dat haar huis en de goederen die zij daartoe wil aanwijzen blijven en in stand gehouden worden in de toekomst in de toestand waarin zij zich thans bevinden". (uit het testament van 1955)

De eerste zestig jaar hebben we het op kunnen brengen. Wilt u meehelpen de honderd vol te maken? Hartelijk dank.